Svatební menu

 

Slavnostní svatební čtyřchodové menu

(Alergeny obsažené v jídle jsou označeny čísly v závorce. Jejich seznam naleznete zde.)

 

350,- až 720,- / osoba dle výběru pokrmů

 

Předkrmy

  • rajče plněné kuřecím salátem s bylinkovou majonézou a balsamikovou redukcí (3, 10, 12)
  • variace listových salátů s grilovanou hruškou a gorgonzolou (7)
  • pečená kachní prsíčka s pomerančovou omáčkou, doplněná ořechovými toastíky(1, 8)
  • cherry rajčátka s mozarelou a bazalkovým pestem(7, 8)
  • šunková roláda plněná čerstvým smetanovým sýrem a křenem (7)
  • parmská šunka s medovým melounem
  • rostbíf s medovo-hořčicovou majonézou, bylinková bagetka
  • toast s uzeným lososem na saženém vejci

 

Polévky

  • masový vývar s játrovými knedlíčky  (1, 3, 9, 11)
  • smetanový krém se zeleninou a kuřecím masem  (1, 7, 9)
  • hříbkový krém  (1, 7)
  • kuřecí vývar s masem, nudličkami a zeleninou (1, 3, 9)
  • špenátový krém s kousky pečeného lososa, parmazánové krutony  (1, 7, 4)
  • kachní kaldoun

 

Hlavní jídla

  • kuřecí prsíčka na liškách a hříbkách zjemněná smetanou, doplněná bylinkovým knedlíkem s houstičkami a petrželkou (1, 7, 3)
  • kuřecí prsíčka marinovaná v medu a balsamiku doplněná pečenými brambory s petrželkou a parmskou šunkou (1, 7, 12)
  • kuřecí prsíčka s čerstvým tymiánem doplněná grilovaným rajčetem zapečeným s mozarelou, petrželkové brambory (1, 7)

 

  • vepřová panenka na grilu v slaninovém župánku, doplněná francouzskými fazolkami a petrželkovými brambory (1, 7)
  • vepřová panenka na grilu plněná hříbky, doplněná smetanovou omáčkou a bylinkovým knedlíkem s houstičkami a petrželkou (1, 3, 7, 11)
  • vepřová panenka na grilu s omáčkou z červeného vína a brusinek, doplněná hříbkovými taštičkami (1, 3, 7, 12)

 

  • kachní prsíčka se švestkovou omáčkou doplněná ořechovým knedlíkem (1, 3, 7, 8, 12)
  • kachní prsíčka grilovaná s hruškou a bylinkovým máslem, petrželkové brambory (1, 7)
  • kachní prsíčka  pečená s kaštany, doplněná šťouchanými bramborami se slaninou (1, 7, 8)

 

  • srnčí medailonky marinované ve víně a divokém koření, doplněné brusinkovou omáčkou a mandlovými kroketami  (1, 3, 7, 11, 12)
  • hovězí líčka na červeném víně

 

Dezerty

  • variace letního ovoce s omáčkou zabaglione (3)
  • lívanečky s borůvkami, šlehačkou a tvarohem (1, 3, 7)
  • limetkový sorbet se šampaňským a čerstvými jahodami (7, 12)
  • pannacotta s broskvemi a Amarettem (7)
  • čerstvé jahody v čokoládě  (7)
  • domácí tiramisu
  • ananasové carpatio s medovou zakysanou smetanou, pražené mandle